Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Nyhetsbrev

Page-part not found : PagePostNews

Kära Iggesundsrevypublik! ❤🎭

Med stor sorg i våra revyhjärtan, så måste vi tyvärr meddela att vi flyttar fram årets revypremiär. Vi hoppas kunna bjuda er på något alldeles extra när det är dax. Vi är inget utan er och vi önskar att ni ska ta hand om varandra och er själva i dessa Coronatider ❤

Vi planerar nytt premiärdatum till 31/12 2021.
Revykramar i massor ❤🎭 Vi längtar efter våra revybesökare.

Kära biopublik

Vi tar in max 50 personer i salongen. Vi hoppas att vår publik kommer och stöttar oss genom hösten och hjälper oss att ta ansvar med att hålla avstånd.

En annan nyhet är att onsdagsvisningarna flyttas till fredagar. Så kvällsbion är nu fredagar och söndagar. Vi fortsätter att visa matinéfilmer på söndagar klockan 15.00 som vanligt.

Snart kommer det en nyhet när det gäller bokningarna online. Man kan sätta sig var man vill i salongen, men platserna bredvid, framför och bakom kommer att bli spärrade för bokning. Vi hoppas vara igång med detta till veckan (v.40).

Välkommen och väl mött i biomörkret! 

Tack till er alla som medverkade i vår enkät om biografverksamheten! Nu har vi lottat ut 10 vinnare bland pappersenkäten som gått ut, som får varsin biobiljett. Grattis till er!

Stötta vår bioverksamhet!

Streama utmärkt film och stöd din favoritbiograf 🥰🎥✨

Draken Films fantastiska streaminginitiativ, med koden IGGESUND, så går hälften av intäkterna under 6 månader direkt tillI Iggesunds Folkets Hus biograf. Prenumerationen kostar bara 79 kr/mån och har ingen bindningstid och du kan säga upp den när du vill.

Bland annat så finns den fantastiska PORTRÄTT AV EN KVINNA I BRAND som vi visade nyss.
Prenumerera på DRAKEN FILM

Biopresenkort

Coronapandemin slår hårt mot bioverksamheten runt om i världen, så även oss. Men du har möjlighet att stötta vår verksamhet genom att köpa ett biopresentkort online via Bio.se och som bara gäller här hos oss på Iggesunds Folkets Hus.

Presentkortet skickas till mobil och leverans sker direkt. Du kan även välja att skicka vidare presentkortet till en annan person via sms.

Köp presentkort

Tack för att du stödjer vår verksamhet!

Biografen, höstsäsongen 2020

Matinéfilmer och Barnens Bio Kontrast börjar klockan 15.00 och kvällsfilmerna börjar 19.00. Bio Kontrast-filmerna på torsdagar börjar även de 19.00.
Dagbio är på fredagar och börjar klockan 14.00.
Och Knattefilmerna på tisdagarna börjar klockan 10.00

 

Sön 22 november

INSTÄLLT

Barnens Bio Kontrast

  

Tors 26 november

INSTÄLLT

Bio Kontrast

  

Fre 27 november

INSTÄLLT

Dagbio

 Tors 3 december

INSTÄLLT

Bio Kontrast
       
          

 

Lagändring gällande åldersgränser på biografer
Nu får barn som fyllt 11 år se film med 15-årsgräns på bio i sällskap med en vuxen! Från och med 1 mars 2017 får barn som fyllt 11 men inte 15 år se film med 15- årsgräns på bio i sällskap med en person över 18 år. Lagändringen ger föräldrar ett större ansvar över vilka filmer deras barn kan se på bio. Skyddet för barn som går på bio utan sällskap av någon vuxen förblir dock detsamma, för ett ensamt barn är 15-årsgränsen fortfarande absolut. Det nya beslutet påverkar inte de övriga åldersgränserna. Precis som tidigare får en film med 7-årsgräns ses av barn under 7 år i sällskap med en vuxen, och en film med 11- årsgräns får ses av barn som fyllt 7 men inte 11 år i sällskap med en vuxen.

Om du vill ha mer information om detta kan du läsa på Statens Medieråds hemsida.

Välkommen till Iggesunds Folkets Hus!

 
Gå till Mobilversion