Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Nyhetsbrev

Page-part not found : PagePostNews

Aktuellt på Folkan - April-Maj 2019

Hej alla,

Nu har revyn kört sina sista föreställningar och vi vill tacka alla besökare för denna gång. Hela 15-tusen har besökt vår kära revy och vilka fina lovord den fått. Men bara för att revyn är över, betyder inte att vi får det lugnt här på Folkan. Nä, här är det fullt ös mest hela tiden. Massa konferenser och andra härliga arrangemang får vi syssla med.

Påsklovet närmar sig också och även i år kör vi lite påsklovsbio. Denna gången är temat japanskt animerad film, vi kör en ANIMEVECKA, med start på långfredagenseftermiddagen. Vi startar med Studio Ghiblis mästerverk MIN GRANNE TOTORO. En film om annorlunda vänskap och en värld av magi och glädje, där det mesta är möjligt. Filmen är barntillåten och med svenskt tal.
Efter filmen så kommer man få möjliget att pyssla, skriva och fundera tillsammans över en fika. Det kommer även att finnas möjlighet att prova på enklare animation.

Sen veckan efter så börjar den stora Animeveckan. Där vi kommer visa japanska animerade filmer hela veckan lång, från tisdag till lördag.

Vi börjar med SPIRITED AWAY på tisdag med svenskt tal och visar den på kvällen med originalspråk och svenskt text. Sen onsdag och torsdag är det matinévisningar med japanskt tal, då visar vi A SILENT VOICE och klassikern PRINCESSAN MONONOKE. På fredagen så visas MIN GRANNE TOTORO, fast denna gång så visar vi den som sagt med japanskt tal och svensk text. Sen på lördag så avslutar vi med ett riktigt maraton.

Vi håller även på att återuppliva den klassiska IGGESUNDSDAGEN med det klassiska loppet på en mil. Detta tillsammans med Iggesunds lokala företag och föreningar. Bland annat Iggesunds Intresseförening, IIK, ISK, Ica Nära med flera. Spana in Iggesundsdagens Facebooksida, samt hemsidan för mer information och anmälan till lopp eller om du vill visa upp ditt företag/förening eller sälja loppisgrejer/hantverk.

Med vänliga hälsningar och väl mött i biomörkret,
Iggesunds Folkets Hus

 
Gå till Mobilversion