Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Nyhetsbrev

Page-part not found : PagePostNews

Aktuellt på Folkan - December-Januari 2019/2020

Hej alla,

Nu är det inte många dagar kvar till julen och du kanske är ute i sista minuten och handlar julklappar?
Varför inte komma in på Folkan och köpa dig ett presentkort eller två? Vi har presentkort till salu till farsen Conny Lagers lager, men även två olika presentkort för bioverksamheten. Ett plastkort för Bio.se som du fyller på själv med hjälp av Swish. Samt våra vanliga presentkort med ett värde av 100 kronor på.

Bio

Så hur ser bioprogrammet ut under januari? Jo, vi fortsätter med våra Tisdagsklassiker och det är faktiskt en sådan film som blir premiärfilmen i januari. Tisdag 7 januari så visar vi Nyckeln till frihet, som nu är totalt nyrestaurerad. Denna film som otaliga gånger blivit utnämnd till en av filmhistoriens bästa filmer.

Vi kommer även få se julhelgens alla storfilmer som Star Wars: The Rise of Skywalker, Frost 2 och Tomas Ledin-inspirerade musikalfilmen En del av mitt hjärta.

Bio Kontrast är klara med sitt program och det ser även denna säsong riktigt starkt ut. Med allt från Cannes-vinnaren Parasit via Roy Anderssons Om det oändliga till Frankrikes Oscarsbidrag Les Misérables. Nytt för denna säsong är att vi faktiskt lagt in en Sing Along-film, Rocketman, där man får ta och sjunga med i Elton Johns låtar i filmen. Som körledare till filmen kommer vi att få se Hudiksvalls stora körledare Rune Broberg samt med hjälpande röster av en hans körer. Så kom och prova på ett härligt evenemang med sång och glädje!

Se hela bioprogrammet på www.folkan.com!

Conny Lagers Lager

Just nu förbereds det för fullt inför premiären av farsen Conny Lagers Lager som är nyskriven av Lennart Hämäläinen och Cia Olsson. Det byggs och det repas så det smäller i väggarna.

Speldatum:

Söndag 5 januari 19.00
 Köp biljetter online (4 kvar)
Måndag 6 januari 15.00
 Köp biljetter online (8 kvar)
Fredag 10 januari 19.00
 Köp biljetter online (11 kvar)
Lördag 11 januari 19.00
 Köp biljetter online (10 kvar)
Fredag 17 januari 19.00
 Köp biljetter online (Tillgängligt)
Lördag 18 januari 15.00
 Köp biljetter online (5 kvar)
Lördag 18 januari 19.00
 Köp biljetter online (21 kvar)
Fredag 24 januari 19.00
 Köp biljetter online (Tillgängligt)
Lördag 25 januari 15.00
 Köp biljetter online (Tillgängligt)
Lördag 25 januari 19.00
 Köp biljetter online (Tillgängligt)
Fredag 31 januari 19.00
 Köp biljetter online (Tillgängligt)
   

Köp dina biljetter online på www.folkan.com eller ring oss på 0650-221 05 vardagar mellan 10.00-14.00. Eller kom in på Folkets Hus där du även kan köpa presentkort till showen. En perfekt julklapp till nära och kära.

Julgransplundring

Då var det dags för den årliga julgransplundringen här på Folkan i Iggesund.

Vi har som vanligt en trollkarl på plats som kommer att visa er en massa magiska tricks. Det kommer att bjudas på musik och arrangeras massa lekar och till sist kommer det att visas en film i biografen. Filmen vi kommer att visa i år är Stora galaxer äter stjärnor.

Och det kommer att finnas saft och pepparkakor till barnen.
Det finns även försäljning av fika och fikabröd till de vuxna. Tomtemor delar ut godispåse till alla barn upp till 12 år efter festens slut.

Arrangörer är Tjänstemannaklubben, Fackklubbarna och Iggesunds

Avrundning

Våren 2020 på Folkets Hus ser ut att bli lika välfylld och spännande som hösten har varit och därmed vill personalen och styrelsen på Iggesunds Folkets Hus önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar och väl mött i biomörkret,
Iggesunds Folkets Hus

 
Gå till Mobilversion