Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Nyhetsbrev

Page-part not found : PagePostNews

Aktuellt på Folkan - Sommaren 2020

Hej alla,

Denna säsong på Iggesunds Folkets Hus blev ju inte som vi hade tänkt oss och i fredags så gick regeringen ut med att 50-personersgränsen ska få fortsätta över hela sommaren.

Men vi har ändå en liten grej under sommaren i och med att Stefan från SDS Import kommer hit som vanligt veckan efter midsommar och har sin försäljning av kläder och billiga bra-att-ha-prylar!

Stefan har sin popup-butik öppen 22-26 juni klockan 10-18 på Folkets Hus. Välkommen!

Kundundersökning

Vi har skapat en kundundersökning för vår bioverksamhet och ni får gärna gå in och delta i den.

I vår digitala vardag och under de omständigheter som just nu råder minskar de gemensamma platserna, men vi tror fortfarande på biografen som en viktig mötesplats. När läget förändras vill vi finnas för att erbjuda möten mellan människor igen – i en trygg och ansvarsfull miljö.

Iggesunds Folkets Hus planerar under denna tid en filmsatsning genom publikundersökningar, ombyggnationer av huset för filmaktiviteter och skapande och planering av nya och annorlunda filmvisningar: en mångfaldig biografverksamhet för alla, med särskilt fokus på barn och ungas filmintresse.

Nu när Barnkonventionen är svensk lag vill vi lyfta detta lite extra – barn och unga är den framtida biopubliken, och därför vill vi erbjuda en tidig och värdefull relation till biografen och dess personal. Vi vill vi slå ett stort slag för kulturens plats i länet och skapa rum för de som vill uppleva och finna gemenskap i konst och film. När våra rum öppnas igen, hoppas vi att ni vill dela denna gemenskap med oss!

Inför detta är vi nyfikna på att få veta vad publiken önskar från oss. Hur vill ni att filmverksamheten ska se ut? Era synpunkter är viktiga för oss! Fyll i denna enkät och bidra till Folkets Hus verksamhet och Iggesunds kulturliv! Enkäten tar ungefär 5-10 minuter att svara på.

SVARA PÅ ENKÄTEN

Bioverksamheten i övrigt

Förhoppningsvis så lyfts 50-personersgränsen i september. Men gör den inte det, så ska vi ändå försöka starta upp biovisningarna. Vi kommer i så fall få spärra av vissa sektioner i salongen och vi rekommenderar att boka biobiljetterna online i den utsträckning ni kan. Inom Bio Kontrasten så har vi i alla fall valt ut filmer som ska visas i höst. Hur det ser ut resten av dagarna vet vi tyvärr inte förrän senare i sommar, då en del filmer flyttas fram fortfarande. Planerad biostart är första veckan i september.

Vill ni stötta vår bioverksamhet så finns det möjlighet att via Draken Films fantastiska streaminginitiativ, med koden IGGESUND, så går hälften av intäkterna under 6 månader direkt tillI Iggesunds Folkets Hus biograf. Prenumerationen kostar bara 79 kr/mån och har ingen bindningstid och du kan säga upp den när du vill.

Ni kan även köpa presentkort av oss här på Folkan, men även online. Ni kan ringa eller maila oss under vardagar 10-14 för att bestämma ett möte för köp av presentkort, ifall ni inte har möjlighet att köpa online.

Prenumera på Draken Films streamingtjänst

Köp Presentkort till Folkans Bio online

Vi är väldigt tacksamma för att ni stödjer vår bioverksamhet. Och genom att komma på filmerna vi visar i höst så gör det att vi kan fortsätta att visa bra och underhållande film för alla åldrar och genres.

Iggesundsrevyn

Vi jobbar på med vår revyverksamhet också med förhoppning att vi verkligen kan ha vår premiär på nyårsafton som traditionen är. Det skrivs för fulla muggar på nya revynummer, det skrattas och planeras och det verkar bli en lika bra revy denna gång också. Ni har verkligen något att se fram emot!

I och med rådande Coronapandemi så kommer vi tyvärr inte ha något revyläger i sommar för barn och ungdomar här på Iggesunds Folkets Hus.

Avslutningsvis

Vi vill tacka alla våra kunder och besökare under denna något haltande vårsäsong. Ta det lugnt nu under sommaren och så önskar vi alla en glad och coronafri sommar!

Med vänliga hälsningar,
Personalen på Iggesunds Folkets Hus

 
Gå till Mobilversion