Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Nyhetsbrev

Page-part not found : PagePostNews

Aktuellt på Folkan - December/Januari

Hej alla,

Ni har väl inte missat att vi ska köra revy igen? Iggesundsrevyn har premiär på Trettondagsafton 2022. Vi har även en hel del annat planerat under vintern och våren också. Bland annat biovisningar och teatrar.

Iggesundsrevyn

Biljetterna säljs som smör i vintersolskenet, så skynda att köpa dig ett par biljetter. Eller varför inte ge bort i julklapp till nära och kära? Det finns ströplatser kvar på premiären på Trettondagsafton klockan 19.00.

Vaccinationsbevis

Detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis. Vaccinationsbeviset visas upp tillsammans med giltig ID-handling i samband med entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

Julgransplundring

Som traditionen sig bör, så bjuder vi ju så klart på Julgransplundring 2022 också. Det blir besök av en otroligt duktig hälsingetrollkarl och det bjuds upp till dans och musik som vanligt. Vi avslutar dagen med film i biosalongen och denna gång blir det ett litet Alfons Åberg-filmpaket som visas.

På grund av de nya restriktioner 8 december, så behöver man ha Vaccinationsbevis för att komma in tillsammans med giltig legitimation. Detta gäller alla över 18 år. Välkommen!

Bion

Just nu är det uppehåll med biovisningarna, då Iggesundsrevyn förbereder och bygger för deras revy. Vi kör igång igen den 12 januari och vi tycker att vi har ett starkt program framöver. Först ut så provar vi att köra med matinéfilmsvisningar på onsdagar istället för söndagarna (Iggesundsrevyn har sina förställningar då), med start lite senare på eftermiddagen än brukligt. Premiärfilmen blir BAMSE OCH VULKANÖN klockan 17.00. Som följs upp på kvällen av nyfilmatiseringen av UTVANDRARNA med bland annat Gustaf Skarsgård och Lisa Carlehed.

Bio Kontrast

Nu har Bio Kontrast-gänget haft sitt möte och än en gång så har de tagit fram ett väldigt starkt och fint program under vårsäsongen. Premiären blir på torsdag 13 januari då vi visar det starka italienska dramat THE HAND OF GOD. Filmen sägs vara till stor del regissören Paolo Sorrentinos personliga berättelse, men står dessförutan på stadiga ben. Vi uppmärksammar även den Internationella Romadagen genom att visa filmen om författaren Katarina Taikons liv och arbete. Filmen TAIKON visas därför den 8 april och med samtal efter filmen.

Barnens Bio Kontrast

Höstens Barnens Bio Kontrast-visningar har varit otroligt uppskattade och därför fortsätter vi med denna satsning och premiären blir någon gång på sportlovet. Vi hoppas att kunna erbjuda konst efter filmen som vi kört med under hösten. Men självklart så måste vi följa regeringens rekommendationer. Därför är inget helt hugget i sten, som vanligt i dessa tider.

Vaccinationsbevis

Under hösten har vi fortsatt att spärra stolar mellan varje sällskap under våra biovisningar för att skapa avstånd och begränsa antalet besökare till varje film.

Vi har nu tagit ett beslut att fortsätta på samma vis, fast vi återgår till att spärra alla stolar runt om också, precis som det var i september 2021. Detta då vi sällan fått mer än 100 besökare till våra biofilmer. Och märker vi ett stort tryck på en film, så sätter vi hellre in en extra visning istället.

Vi kommer därför inte kräva vaccinationsbevis under våra biovisningar och vill inte exkludera någon, vare sig man är vaccinerad eller inte. Vi vill att alla ska vara välkomna för att se underbara biofilmer, och tror att möjligheten att kunna hålla avstånd och visa hänsyn till varandra är det bästa. Det finns även station med handsprit vid entrén.

För att underlätta placering ska ALLA sitta på de platser man bokat. En guide till hur ni bokar biljett online finns på Iggesunds Folkets Hus hemsida. Kontakta Iggesunds Folkets Hus om ni blir osäkra. Vill ni stötta vår verksamhet så finns det möjlighet att köpa presentkort på hemsidan, som även fungerar att använda sen online på www.bio.se.

Är du sjuk eller har symptom vill vi att du stannar hemma och avnjuter bra film i soffan, och att vi ses när du är frisk igen! Tänk på att boka plats i god tid och avboka om du inte kan komma så någon annan får möjlighet!

Vi vill också passa på att tacka dig för att du besöker oss!

Bioprogrammet

 

Bamse och Vulkanön

12 januari
Matiné

Läs mer

  

Utvandrarna

12 & 16 januari
Kvällsfilm

Läs mer

  

The Hand of God

13 januari
Bio Kontrast

Läs mer

 

 

Sing 2

19 januari
Matiné

Läs mer

  

The King's Man

19 januari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Spencer

20 januari
Bio Kontrast

Läs mer

 

Jag är Zlatan

23 & 26 januari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Aja, baja, Alfons Åberg

25 januari
Knattebio

Läs mer

  

Pelle Kanin 2: På rymmen

26 januari
Matiné

Läs mer

 

Ninjababy

27 januari
Bio Kontrast

Läs mer

  

Ur spår

30 januari & 6 februari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Belfast

3 februari
Bio Kontrast

Läs mer

 

Morbius

9 februari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Benedetta

10 februari
Bio Kontrast

Läs mer

  

Comedy Queen

13 februari
Kvällsfilm

Läs mer

 

Mamma Mu hittar hem

16 februari
Matiné

Läs mer

  

Uncharted

16 & 20 februari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Clara Sola

17 februari
Bio Kontrast

Läs mer

 

Vem spökar, Alfons Åberg?

22 februari
Knattebio

Läs mer

  

Tisdagsklubben

23 & 27 februari
Kvällsfilm

Läs mer

  

Power of the Dog

24 februari
Bio Kontrast

Läs mer

           
    


 

Avslutande ord

Med detta så vill vi önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar,
Iggesunds Folkets Hus med Personal

 
Gå till Mobilversion