Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05

 
Våra öppettider: Måndag-Fredag, 10.00-14.00
Telefontid Måndag-Fredag, 10.00-14.00
post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Hej alla,

Då börjar vi närma oss julen och ett nytt år. Precis som att landets Folkets Hus har det svårt, så får även vi lite motgångar under denna pandemi. Nedan kommer ni få läsa vad det innebär.

Golden Hits-kväll

Nu på lördag så kommer Tjernström & Nyberg och kör en helkväll med gamla godingar i och med deras Golden Hits-show. Det finns fortfarande biljetter kvar och i entréavgiften på 280 kronor så ingår det en riktigt god varmrätt.

Det som serveras är fläskfilé med krossad potatis och en ljuvlig pepparsås. Biljetter kan ni köpa på knappen nedan. Kom ihåg att anmäla matallergi om det finns.

Hjärtligt välkomna till Iggesunds Folkets Hus på en Golden Hits-kväll den 14 november klockan 19.00!

Iggesundsrevyn

Med stor sorg i våra revyhjärtan, så måste vi tyvärr meddela att vi flyttar fram årets revypremiär. Vi hoppas kunna bjuda er på något alldeles extra när det är dags. Detta på grund av den rådande situationen med Coronapandemin och den ökade risken för ny smittspridning. Vi är inget utan er och vi önskar att ni ska ta hand om varandra och er själva i dessa Coronatider.
Vi planerar nytt premiärdatum till 31/12 2021. Revykramar i massor!

Julmarknaden

Iggesunds Intresseförening har valt att inte hålla någon julmarknad utomhus i år och vi har bestämt att vi då inte kommer att hålla något inomhus som traditionen bör. Detta är på grund av tidigare nämnda orsaker, att Coronasmittan ökar, så vill vi inte äventyra något.

Biografen

Vi kommer att visa alla inbokade filmer som vi visar på torsdagar. Närmast imorgon är en ny filmatisering av Charles Dickens DAVID COPPERFIELD som vi rekommenderar å det varmaste. Vi har film inbokade på torsdagar fram till 3 december och det är riktigt fina filmer vi visar. Vi avslutar med den klassiska filmen CINEMA PARADISO, en hyllad och prisvinnande klassiker, utnämnd till en av de bästa filmerna genom tiderna tillsammans med Citizen Cain.

Tyvärr så är de flesta nya filmerna framflyttade till nästa år, men Colin Nutleys filmatisering av sin populära TV-serie BRÖLLOP, BEGRAVNING OCH DOP får premiär denna månad och den kommer vi att visa som dagbio den 27 november klockan 14.00! Blir det en rejäl publiktillströmning (max 50 personer) så slänger vi förmodligen in en kvällsvisning någon kväll efter den 27 november. Det finns även planer på att visa några julfilmer sista söndagen innan julafton. Vi lägger ut information på vår hemsida, på Facebook och Instagram när det är spikat och klart.

Kommande program:

 Tors 5 november

Corpus Christi

Bio Kontrast
  Tors 12 november

David Copperfields äventyr och iakttagelser

Bio Kontrast
  Tors 19 november

Vi två

Bio Kontrast
 

Sön 22 november

Den oändliga historien

Barnens Bio Kontrast

  

Tors 26 november

Sångklubben

Bio Kontrast

  

Fre 27 november

Bröllop, begravning och dop - Filmen

Dagbio

 Tors 3 december

Cinema Paradiso

Bio Kontrast
       
          
          

Säkert Biobesök

Välkomna till en lite annorlunda biosäsong på Iggesunds Folkets Hus. I tider som dessa, av ovisshet och försiktighet, tycker vi att det är oerhört viktigt att fortfarande kunna erbjuda kultur, kvalitetsfilm och känslor av hopp, men under säkra förhållanden. Därför är det lite saker som är nya.

För att vi ska kunna följa rådande restriktioner i biosalongen bokas gärna biljetterna online. Dock kommer kassan att finnas öppen, men ingen kontant hantering kommer att ske. Det finns 50 stycken bokningsbara platser inklusive 2 rullstolsplatser. Man kan sätta sig var man vill i salongen, men platserna bredvid, framför, bakom och diagonalt kommer att bli spärrade för bokning, för att skapa distans till varandra. Det finns även station med handsprit vid entrén, samt på toaletterna.För att underlätta placering ska ALLA sitta på de platser man bokat. En guide till hur ni bokar biljett online finns på Iggesunds Folkets Hus hemsida. Kontakta Iggesunds Folkets Hus om ni blir osäkra. Vill ni stötta vår verksamhet så finns det möjlighet att köpa presentkort på hemsidan, som även fungerar att använda sen online på www.bio.se.

Är du sjuk eller har symptom vill vi att du stannar hemma och avnjuter bra film i soffan, och att vi ses när du är frisk igen!

Med vänliga hälsningar,
Iggesunds Folkets Hus med personal
 

(Du kommer att få ett verifieringsmail för att aktivera funktionen)
     
 
Gå till Mobilversion