top of page

tis 28 mars

|

Iggesund

Andra akten

Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar obegripligt nog tröttna på sin mammas daltande och vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Andra akten
Andra akten

Tid & Plats

28 mars 2023 14:00 – 16:00

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

FOLKANS KULTURCAFÉ

Vi öppnar upp vårat café klockan 13.00 och du kan förköpa ditt fika samtidigt som du förköper din biobiljett på knappen till vänster.

Fikat är då en kaffe/te/läsk och smörgås för 45 kronor.

Filminformation

Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar obegripligt nog tröttna på sin mammas daltande och vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid? Ett extraknäck dyker upp som Eva inte kan motstå - den store stjärnskådespelaren, den excentriske Harald Skoog, har drabbats av en stroke och behöver rehabilitering i sitt eget hem. Vad som börjar som en katastrof växer till varm vänskap, spirande livsglädje och till ett hopp om att livet inte är över. Faktum är att det kanske inte ens har börjat.

Stöd för syntolkning

I rollerna:

Lena Olin, Rolf Lassgård, Lars Väringer, Anneli Martini, Charlie Gustafsson, Görel Crona

Regi - Mårten Klingberg

Speltid - 1 tim 54 min

Genre - Drama, Komedi, Romantik

Åldersgräns - Barntillåten

Originaltitel - Andra akten 

Pris - 80 kronor

Dela

bottom of page