top of page

sön 17 dec.

|

Iggesund

André Rieu - White Christmas

För många är julen årets höjdpunkt och i år kommer den att bli vackrare än någonsin! Upplev André Rieus nya julkonsert White Christmas fullmatad med klassiska jullåtar, romantiska valser och vackra sånger och förundras över en magnifik palatsdekoration i vinterlandskap, komplett med snö med mera...

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
André Rieu - White Christmas
André Rieu - White Christmas

Tid & Plats

17 dec. 2023 19:00 – 22:00

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Kungen av vals bjuder på en spektakulär konsert från sitt vinterpalats i hemstaden Maastricht lagom till jul. Missa inte André Rieu – White Christmas på en biograf nära dig!

För många är julen årets höjdpunkt och i år kommer den att bli vackrare än någonsin! Upplev André Rieus nya julkonsert White Christmas fullmatad med klassiska jullåtar, romantiska valser och vackra sånger som Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride och många fler, och förundras över en magnifik palatsdekoration i vinterlandskap, komplett med snö, två isbanor, otaliga ljus och hela 150 venetianska kandelabrar.

Tillsammans med sin trogna Johann Strauss Orchestra bjuder André Rieu in till en oförglömlig kväll för hela familjen som garanterat kommer sätta julstämningen på topp.

I rollerna:

VÄRD: Charlotte Hawkins. MEDVERKANDE: André Rieu, Johann Strauss Orchestra m.fl.

OBS! ENGELSK TEXT

Speltid - 3 tim 0 min inklusive paus

Genre - Musik, Konsert

Originaltitel - André Rieu - White Christmas

Pris - 155 kronor (Vuxen), 120 kronor (Ungdom)

Dela

bottom of page