top of page

ons 11 maj

|

Iggesund

Diorama

Frida och Björn träffas i ett sprudlande töcken bland vänner, fest och vin. Blixten slår ned, passionen tar vid och framtidsutsikterna sveps in i ett dopamin-färgat skimmer. Tre barn senare har vardagen hunnit ikapp och lyckoormonen är på en all-time low.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Diorama
Diorama

Tid & Plats

11 maj 2022 19:00 – 20:40

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Frida och Björn träffas i ett sprudlande töcken bland vänner, fest och vin. Blixten slår ned, passionen tar vid och framtidsutsikterna sveps in i ett dopamin-färgat skimmer. Tre barn senare har vardagen hunnit ikapp och lyckoormonen är på en all-time low. Ärligt talat är ju oddsen inte på deras sida med 60% av giftermål som slutar i skilsmässa. Kanske sorkarnas, lejonens eller hönsens beteenden kan förklara varför människan trots oddsen om och om igen söker sig till parrelationer? DIORAMA är en dramakomedi som på ett lekfullt sätt tar pulsen på människans törst efter tvåsamhet.

I rollerna:

Pia Tjelta, David Dencik, Sarah Dawn Finer, Peter Jöback, Sverrir Gudnason, Shanti Roney, Claes Bang, Gustav Lindh, Morgan Alling, Johan Rabaeus, Marika Lagercrantz

Regi - Tuva Novotny

Speltid - 1 tim 39 min

Genre - Drama

Åldersgräns - Ej angivet

Originaltitel - Diorama 

Pris - 100 kronor

Pris Dagbio - 80 kronor inklusive liten popcorn

Dela

bottom of page