top of page

ons 17 maj

|

Iggesund

Fast X & Bilevent

Efter alla uppdrag och mot omöjliga odds, har Dom Toretto och hans familj varit smartare, modigare och mer drivna än alla sina fiender. Nu kommer de att möta sin dödligaste motståndare någonsin. Ett skrämmande hot, som drivs av blodshämnd, träder fram ur det förflutnas skuggor...

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Fast X & Bilevent
Fast X & Bilevent

Tid & Plats

17 maj 2023 19:00 – 23:59

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Iggesunds Folket Hus var med i en tävling om att anordna en svensk galapremiär för filmen FAST X. Vi kom på andra plats, men inte hänger vi läpp för det utan vi kör på ändå!!!

Tillsammans med Iggesund - End Of Summer så kommer det vara bilutställning utanför Folkan denna 17 maj innan filmen börjar klockan 19.00. Inte nog med det så kommer teaterbaren vara öppen efter filmen för den som vill svalka sig med något vått.

End Of Summer kommer att visa bilfilmer på TV-skärmen under tiden puben är öppen.

Mer information kommer inom kort!!

Hjärtligt välkommen!

Filminformation

Fast X, den tionde Fast & Furious-filmen, inleder de sista kapitlen i en av filmhistoriens mest omtalade och populära globala franchiser, nu inne på sitt tredje årtionde och still going strong med samma huvudskådespelare och karaktärer som när det hela började. Efter alla uppdrag och mot omöjliga odds, har Dom Toretto (Vin Diesel) och hans familj varit smartare, modigare och mer drivna än alla sina fiender. Nu kommer de att möta sin dödligaste motståndare någonsin. Ett skrämmande hot, som drivs av blodshämnd, träder fram ur det förflutnas skuggor, fast besluten att slita sönder familjen och förgöra allt - och alla - som Dom älskar, för alltid.

I rollerna:

Vin Diesel, Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Rita Moreno, Ludacris, Brie Larson, Sung Kang, Jordana Brewster, Cardi B

Regi - Louis Leterrier

Speltid - 2 tim 21 min

Genre - Action

Åldersgräns - Från 11 år

Originaltitel - Fast X 

Pris - 100 kronor

Dela

bottom of page