top of page

fre 01 sep.

|

Iggesund

KULT i rod o customsverige

Ladda upp inför END OF SUMMER den 2 september med att kolla in Dan Nilssons nya dokumentärfilm "KULT i rod o customsverige"! Dan Nilsson, känd för bildokumentären "Pionjärerna". Teaterbaren kommer att vara öppen före och efter filmen!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
KULT i rod o customsverige
KULT i rod o customsverige

Tid & Plats

01 sep. 2023 19:00 – 20:45

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Ladda upp inför END OF SUMMER den 2 september med att kolla in Dan Nilssons nya dokumentärfilm "KULT i rod o customsverige"!

Dan Nilsson, känd för bildokumentären "Pionjärerna". 

Teaterbaren kommer att vara öppen före och efter filmen!

 - Det var som musik, säger Tobbe när han fick se hot rodden i ladan. I filmen KULT i rod och customsverige får vi möta ett antal personer, som har inspirerats av ombyggda bilar, så till den grad att de vigt nästan hela sitt vuxna liv till den här kulturformen. Vi träffar byggarna som berättar om de kultförklarade bilarna, hur de kom till och vart dom tog vägen sedan. Finns dom kvar eller är dom skrotade, och vad beror denna drivkraft på, som fordonen utgör. Musik och bilkultur hur hänger det ihop? Det är frågor som filmen försöker att besvara.

I rollerna:

GLOWING COUPE VOLVOFORD 142 PURPLE PASSION MYSTERY BIRD EARLEY BIRD CHEVA 53 BJÖRKMANS 32:a CAB JUNKENS 32:a OLD BONANZA SURFING BIRD RUNHAGS FORD 36:a

Regi - Dan Nilsson

Speltid - 1 tim 41 min

Genre - Dokumentär

Åldersgräns - Ej angivet

Originaltitel - KULT i rod ocustomsverige 

Pris - 120 kronor

Dela

bottom of page