top of page

lör 13 maj

|

Iggesund

Mästerkatten 2

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Mästerkatten 2
Mästerkatten 2

Tid & Plats

13 maj 2023 15:00 – 15:45

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara,  och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat  räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv.

Det finns en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv och han  ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. Men med  bara ett liv kvar, måste Mästerkatten bli ödmjuk och be om hjälp från  sin tidigare partner och fiende: den fängslande Kitty Mjuktass.

Stöd för syntolkning

Stöd för uppläst text

Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret  med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.

I rollerna:

SV. RÖSTER: Rafael Edholm, Nassim Al Fakir, Lina Hedlund, Anders Öjebo, Adam Fietz, Annica Smedius, Astrid Assefa, Björn Bengtsson, Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Emil Smedius, Matilda Smedius, Ole Ornered, Kardo Razzazi, Bengt Järnblad m.fl.

Regi - Joel Crawford

Speltid - 1 tim 42 min

Genre - Animerad film, Animerad familjefilm

Åldersgräns - Från 7 år

Originaltitel - Puss in Boots: The Last Wish 

Pris - 80 kronor

Dela

bottom of page