top of page

mån 30 okt.

|

Iggesund

Prince of Egypt - The Musical

Musikalen The Prince of Egypt, som är baserad på DreamWorks klassiska familjefilm, kommer nu äntligen på bio! Denna episka berättelse med Stephen Schwartz underbara musik, bland annat den Oscarbelönade låten ”When You Believe”. Från West End i London.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Prince of Egypt - The Musical
Prince of Egypt - The Musical

Tid & Plats

30 okt. 2023 19:00 – 22:00

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

OBS! Engelsk text!

Musikalen The Prince of Egypt, som är baserad på DreamWorks klassiska familjefilm, kommer nu äntligen på bio! Denna episka berättelse med Stephen Schwartz underbara musik, bland annat den Oscarbelönade låten ”When You Believe”, får premiär 19 oktober.

The Prince of Egypt: The Musical spelades in live på Dominion Theatre i Londons West End med en ensemble och orkester på 60 personer, vilket gör den till en av de största musikalerna som någonsin satts upp.

Med låtar skrivna av Grammy- och Oscarsbelönade Stephen Schwartz, kompositören bakom Wicked och Disneys Enchanted, är The Prince of Egypt: The Musical en visuell och musikalisk fest. Scenshowen är fylld med levande eldeffekter, illusioner, pyroteknik samt hisnande dansframträdanden. Nu kan du uppleva denna spektakulära musikal för första gången på bio!

Följ med på en resa genom det antika Egypten där två unga män, Moses och Ramses, uppvuxna som bröder i ett rike av privilegier, plötsligt blir separerade på grund av en hemlig historia. Den ene måste regera som farao, den andre måste resa sig och befria sitt riktiga folk. Båda möter ett öde som kommer att förändra historien för alltid. The Prince of Egypt: The Musical är en inspirerande berättelse om både uthållighet och hopp.

Presscitat:

★★★★ ‘Bursting with glitzy razzmatazz’ – Daily mail

★★★★ ‘An utterly stand-out cast’ – whatsonstage

★★★★ ‘Epic…needs to be seen to be believed’ – theatre weekly

I rollerna:

Luke Brady, Liam Tamne, Christine Allado, Alexia Khadime, Joe Dixon, Debbie Kurup

Regi - Scott Schwartz

Speltid - 2 tim 48 min inklusive paus

Genre - Musikal

Åldersgräns - Ej angivet

Originaltitel - The Prince of Egypt: The Musical

Pris - 150 kronor

Ungdom upp till 25 - 115 kronor

Riksteaterns Scenpass - 135 kronor

Dela

bottom of page