top of page

tis 21 feb.

|

Iggesund

Syndromet - Vi älskar ROCK!

Hårdrockskonsert för barn Vilken musik är den roligaste att lyssna på? Vilken musik får en skrika så högt en vill till? Vilken musik uttrycker alla starka känslor samtidigt? Vilken musik får en att springa runt och dansa precis som en vill? Rock såklart!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Syndromet - Vi älskar ROCK!
Syndromet - Vi älskar ROCK!

Tid & Plats

21 feb. 2023 17:00

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sweden

Evenemangsinformation

Vilken musik är den roligaste att lyssna på? Vilken musik får en skrika så högt en vill till? Vilken musik uttrycker alla starka känslor samtidigt? Vilken musik får en att springa runt och dansa precis som en vill? Rock såklart!

Tillsammans med ”Vi älskar ROCK!” får vi lära oss headbanga, moshpita och sjunga med så högt vi kan. Ingen får sitta stilla!

Lisa och Mattias Lidehäll är erfarna rockmusiker som har turnerat världen runt. De tycker att barnmusik ska vara något starkt  och intensivt och vill föra vidare rockens kulturarv till en ny  generation.

Vi älskar ROCK! är en rockföreställning för barn i åldrarna 3-9 år.

Pris - 60 kronor (Förköp gärna online)

Pris - Gå 4 och betala för 3, 180 kr (Ord. pris 240 kr)

SYNDROMET

Syndromet är tvåpersonsrockbandet som blandar svenska texter om det viktigaste de vet med den intensivaste rockmusik de kan frammana. Det är musik av och för brinnande hjärtan! Syndromet är på ständig turné över hela Sverige. Förutom att vara det första bandet i världen som spelat vid alla Sveriges yttersta punkter, så söker de sig till platser som andra rockband väljer bort. Platser som Korpilombolo, Porjus, Karesuando och Malå har besökts under deras turnerande genom Sverige. Målet är att alla som bor i Sverige ska få möjligheten att uppleva Syndromet live på nära håll.

Dela

bottom of page