top of page

sön 15 okt.

|

Iggesund

Trolls 3

Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Trolls 3
Trolls 3

Tid & Plats

15 okt. 2023 15:00 – 16:35

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades.

Kvist har inte sett sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.

I rollerna:

Justin Timberlake, Anna Kendrick, Troye Sivan, Daveed Diggs, Kid Cudi, Amy Schumer, Andrew Rannells, Camila Cabello, Zosia Mamet, RuPaul Charles, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Anderson .Paak, Kenan Thompson, Ron Fuches, Kunal Nayyar.

Regi - Walt Dohrn & Tim Heitz

Speltid - 1 tim 32 min

Genre - Komedi, Animerad familjefilm, Äventyr, Musik

Åldersgräns - Barntillåten

Originaltitel - Trolls Band Together 

Pris - 100 kronor

Dela

bottom of page