top of page

ons 25 jan.

|

Iggesund

Yuku och fjällets blomma

Stämningsfullt och spännande musikaliskt äventyr för blivande sagoberättare! Den lilla musen Yuku bor med sin familj i källaren på ett slott. En dag skadas hennes mormor, familjens stora sagoberättare, i ett slagsmål med en katt och blir sängliggande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yuku och fjällets blomma
Yuku och fjällets blomma

Tid & Plats

25 jan. 2023 17:00 – 18:05

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Stämningsfullt och spännande musikaliskt äventyr för blivande sagoberättare! Den lilla musen Yuku bor med sin familj i källaren på ett slott. En dag skadas hennes mormor, familjens stora sagoberättare, i ett slagsmål med en katt och blir sängliggande. Mormor säger till de små att tiden snart är kommen då hon måste lämna dem för att följa den lilla blinda mullvaden in i jordens tunnlar. I en av mormors böcker har den lilla musen läst om en magisk evigt lysande blomma som växer på en svårtillgänglig bergssluttning. Nu är hon fast besluten att hitta blomman för att mormor ska få vandra vidare i ljus.

I rollerna:

Svenska röster: Alexandra Reveman, David Sundin, Clara Henry, Fredrik Lindström, Kodjo Akolor, Vanna Rosenberg, Karin Bertling, Farzad Farzaneh, Jan Åström, Leif Andrée

Regi - Rémi Durin, Arnaud Demuynck

Speltid - 1 tim 5 min

Genre - Familjefilm, Animerad film, Barnfilm

Åldersgräns - Barntillåten

Originaltitel - Yuku et la Fleur de l'Himalaya 

Pris - 80 kronor

Dela

bottom of page