top of page

sön 07 maj

|

Iggesund

Zillah och Totte

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Tacobuffé finns att köpa innan föreställningen!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Zillah och Totte
Zillah och Totte

Tid & Plats

07 maj 2023 13:00 – 14:00

Iggesund, Folkets Hus, Centralgatan 3, 825 30 Iggesund, Sverige

Evenemangsinformation

Zillah och Totte

7 maj 13.00

Entré

Barn 3-12 år - 60 kronor

Vuxen: 100 kronor

Tacos finns att köpa innan föreställningen och serveras från klockan 12.00.

Pris Barn 3-12 år - 75 kronor

Pris Vuxna - 100 kronor

Autografskrivning och försäljning av merchandise kommer att ske ute i foajén efter föreställningen.

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte  göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en  del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga  lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på  sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli  succé.

Zillah & Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och  nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag.  Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och parker i samarbete med Programbolaget

Dela

bottom of page