top of page
eventbild_1920x800.jpg

29 oktober 19.00  |  Iggesund

Iggesunds Folkets Hus
presenterar
Fredrik Andersson

Standup comedy med en av landets roligaste komiker. Låt oss presentera humorgeniet Fredrik Andersson! Direkt på Iggesunds Folkets Hus-scenen!

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns!

Baren dukad.jpg

Standup Comedy på Folkan
med middagspaket 365 kronor

Till middag serveras helstekt fläskytterfilé, potatisgratäng och rödvinssås samt rostade rotsaker
 

Endast standup, ståplats, 195 kronor

Standupshowen startar 19.00.

Baren och restaurangen är öppen från och med 17.30!


Observera! Begränsat antal platser.


Hjärtligt välkommen!

 

christofferfernis_profil.jpg
fredrikandersson_profil.jpg

Standup comedy med en av landets roligaste komiker. Låt oss presentera humorgeniet Fredrik Andersson!

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns!

 

Fredrik har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Men de senaste åren har han blivit mer och mer allmängods och är en av de mest sedda komikerna på nätet. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat. Fredrik är inte bara ståuppkomiker, han har även skrivit manus åt bland annat Parlamentet från 2006-2021, SVT i Svenska nyheter, Comedy Central i Utan gränser och massa mer!

Christoffer Fernis från Sandviken är förkomiker till Fredrik Andersson!

Men vi inleder kvällen med Stefan Söderblom...

Jag erbjuder standup comedy där ingen behöver vara orolig eller bli upprörd utan lugnt kan sitta och bara skratta. Min humor är ren, snäll, alldaglig, smart, igenkännande och rolig. Mitt mål är alltid att anpassa mitt material till företaget och det aktuella läget i närområdet.

Jag har sedan starten 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Gasta, Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England.


Varmt välkomna till en väldigt rolig standupshow!

bottom of page