top of page
standup_2023_slide.jpg

28 oktober 19.00  |  Iggesund

Iggesunds Folkets Hus
presenterar
Johannes Finnlaugsson

Standup comedy med en av landets nyaste stjärnor på landets ståuppscen. Låt oss presentera humorgeniet Johannes Finnlaugsson! Direkt på Iggesunds Folkets Hus-scenen!

Johannes Finnlaugsson, en hyllad ståuppkomiker som medverkat på Norra Brunn och Oslipat, samt var en del av redaktionen i Robins!

Baren dukad.jpg

Standup Comedy på Folkan
med middagspaket 395 kronor

Marinerad fläskytterfilé serveras med råstekt potatis och folkans varma bearnaisesås.
 

Endast standup, ståplats, 200 kronor

Standupshowen startar cirka 20.30.

Baren och restaurangen är öppen från och med 19.00!


Observera! Begränsat antal platser.


Hjärtligt välkommen!

 

christofferfernis_profil.jpg
johannesfinnlaugsson_profil.jpg

Standup comedy med en av landets roligaste komiker. Låt oss presentera en av landets nyaste stjärnor på landets ståuppscen - Johannes Finnlaugsson!

Johannes Finnlaugsson, en hyllad ståuppkomiker som medverkat på Norra Brunn och Oslipat, samt var en del av redaktionen i Robins!

 

Du känner igen Johannes på hans gulliga leende men bakom leendet gömmer sig en framgångsrik komiker. Han är en av grundarna till Under Jord där han gigar nästan jämt.
Han har uppträtt på bland annat Oslipat och Norra Brunn. Han har även medverkat i radioprogrammet Tankesmedjan i P3 samt podcasten Till slut kommer någon att skratta och den egna Palmemordspodden. Finnlaugsson medverkade i redaktionen till humorprogrammen Robins (2008–2012) och Grillad (2009).

Han var med och skapade humorsajten Boyahed 2002 inspirerad av The Onion.
I februari 2012 startade Finnlaugsson stand-up-klubben Viva Comedy i Lund.

Christoffer Fernis från Sandviken är förkomiker till Johannes Finnlaugsson!

Komiker från Gasta Comedy i Gävle. Uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och har även synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!

Men vi inleder kvällen med Stefan Söderblom...

Jag erbjuder standup comedy där ingen behöver vara orolig eller bli upprörd utan lugnt kan sitta och bara skratta. Min humor är ren, snäll, alldaglig, smart, igenkännande och rolig. Mitt mål är alltid att anpassa mitt material till företaget och det aktuella läget i närområdet.


Jag har sedan starten 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Gasta, Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England.


Varmt välkomna till en väldigt rolig standupshow!

bottom of page