top of page

Den stora biodagen

Kom och fira stora Biodagen med oss på Iggesunds Folkets Hus

storabiodagen_2023_liggande.jpg

Söndag 24 september

Tillsammans med övriga Biografer i Sverige ger vi besökare halva priset på biljetterna denna dag.

BILJETTERNA SLÄPPS PÅ
MÅNDAG 18 SEPTEMBER!!!

Mexikansk tacomiddag

Tacobuffé

Från och med klockan 12.00 fram till 15.00 så kommer vi att servera tacobuffé för er som vill äta nå innan och/eller efter filmerna.

Boka gärna plats till buffén (så vi vet på ett ungefär hur många som kommer) på telefon 0650-22105 eller skicka ett mail till post@folkan.com
 

Pris - 100 kronor, 75 kronor för barn mellan 3-12 år.


Välkommen och väl mött i biomörkret!

Aja baja, Alfons Åberg
Knattebio
10.00, barntillåten, 25 kronor

Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket.

Raska på, Alfons Åberg - ”Alfons! Kom nu, klockan är mycket”. Vi måste till dagis, ropar pappa från köket.  Ja, jag kommer” säger Alfons, ”jag ska bara…”.

Aja baja, Alfons Åberg - Får jag ha verktygslådan?” ber Alfons. ”Mmm” säger pappa, ”men akta dig för sågen”.

Vad sa pappa Åberg? - Bråttom-dagar är roliga, tycker Alfons – för då ska mycket hinnas med. Såna dagar glömmer pappa tjata. Såna dagar kan allt hända!

aja_baja_alfons_aberg-web-folkan.jpg
klara_ko-web-folkan.jpg

Klara Ko och Tågmysteriet
Matiné
13.00, Barntillåten, 50 kronor

På bondgården är Klara Ko och hennes vänner förtvivlade. Inget som de sått vill växa! Men som tur är får de besök av en vän till den geniale uppfinnargrisen Albert Einswein! Han har nämligen uppfunnet ett nytt superfrö som kan växa utan vare sig vatten eller solljus. Detta kan innebära räddningen för bondgården, men när alla är ombord på det hypermoderna tåget Metana blir superfröet stulet! Vem är den skyldige? Det är hög tid att koppla in världens bästa detektiv - Agatha Christensen!

Vem är du, Mamma Mu?
Matiné
15.00, Barntillåten, 50 kronor

När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna Mu-sikal, råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter och det är Mamma Mus fel. "Kan du inte bara vara en vanlig ko?" undrar hennes vän Kråkan. "Då händer ingenting!" Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker! Inte bara så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

vem_ar_du_mamma_mu-web-folkan.jpg
barbie-web-folkan.jpg

Barbie
Kvällsfilm
18.00, från 7 år (Barntill. i vuxet sällskap), 60 kronor

Om du lever i Barbieland är du en perfekt person på en perfekt plats. Om du inte genomgår en existentiell kris. Eller om du är en Ken. Från Oscar-nominerade författaren/regissören Greta Gerwig ("Little Women", "Lady Bird") kommer Barbie, med Oscar-nominerade Margot Robbie och Ryan Gosling som Barbie och Ken. Vi ser även America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera , Ariana Greenblatt, Rhea Perlman, och Will Ferrell. Gerwig har regisserat Barbie från ett manus hon har skrivit tillsammans med Oscar-nominerade Noah Baumbach, baserat på Barbie av Mattel. Filmen har på kort tid blivit årets mest sedda film under 2023.

Expend4bles
Kvällsfilm
20.30, Från 15 år (Från 11 år i vuxet sällskap), 60 kronor

I THOR: LOVE AND THUNDER beger sig Thor ut på en väldigt annorlunda resa - han söker inre ro. Men hans ledighet avbryts av den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher. För att bekämpa hotet tar Thor hjälp av King Valkyrie, Korg och ex-flickvännen Jane Foster som - till Thors stora förvåning - kan svinga hans magiska hammare Mjolnir, då hon blir The Mighty Thor. Tillsammans ger de sig ut på en skrämmande, kosmisk resa för att avslöja mysteriet med Gorr the God Butchers hämnd och stoppa honom innan det är för sent.

expendables4-web-folkan.jpg
bottom of page