top of page

Den stora biodagen

Kom och fira stora Biodagen med oss på Iggesunds Folkets Hus

storabiodagen_2022_liggande.jpg

Söndag 18 september

Tillsammans med övriga Biografer i Sverige ger vi besökare halva priset på biljetterna denna dag.

BILJETTERNA SLÄPPS PÅ
MÅNDAG 12 SEPTEMBER!!!

Mexikansk tacomiddag

Tacobuffé

Från och med klockan 11.00 fram till 20.00 så kommer vi att servera tacobuffé för er som vill äta nå innan och/eller efter filmerna.

Boka gärna plats till buffén (så vi vet på ett ungefär hur många som kommer) på telefon 0650-22105 eller skicka ett mail till post@folkan.com
 

Pris - 80 kronor, 50 kronor för barn mellan 3-12 år.


Välkommen och väl mött i biomörkret!

Kalles födelsedagsäventyr - knattefilmen
10.00, barntillåten, 25 kronor

Kalles födelsedag är en rolig och stundtals spännande film om Kalles efterlängtade födelsedag som inte alls blir som han tänkt sig. Lillasyster blir sjuk och ingen har tid med att fira Kalle. Han rymmer i protest - till mormor som egentligen bor ganska nära… det ligger bara en liten mörk skog däremellan.

Minioner: Berättelsen om Gru
13.00, Från 7 år (barntill. i vuxet sällskap), 40 kronor

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna, och kläcker en plan att bli tillräckligt ond för att gå med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna. Kevin, Stuart, Bob och Otto - en ny Minion med tandställning och ett desperat behov av att behaga - använder sina talanger när de tillsammans med Gru bygger sitt första hemliga gömställe, experimenterar med deras första vapen och försöker lyckas med deras första uppdrag. När Grymlingarna gör sig av med sin ledare, legendariska fightern Wild Knuckles, blir Gru intervjuad för att bli deras nyaste medlem.

Eldsjäl
15.00, Från 7 år (barntill. i vuxet sällskap), 40 kronor

Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm - att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder som bränner ner teatrarna på Broadway till grunden, ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till "Joe", en klumpig ung man som blir en del av den nybildade gruppen brandmän som får i uppdrag att stoppa mordbrännaren. Georgia måste dölja sin falska identitet till varje pris, speciellt då hennes pappa är ansvarig för den riskfyllda utredningen.

Där kräftorna sjunger
18.00, från 11 år (Från 7 år i vuxet sällskap), 50 kronorUtlottning av succéboken med samma namn

DÄR KRÄFTORNA SJUNGER handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om "Träskflickan", som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände - och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

Thor: Love and Thunder
20.30, Från 11 år (Från 7 år i vuxet sällskap), 50 kronor

I THOR: LOVE AND THUNDER beger sig Thor ut på en väldigt annorlunda resa - han söker inre ro. Men hans ledighet avbryts av den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher. För att bekämpa hotet tar Thor hjälp av King Valkyrie, Korg och ex-flickvännen Jane Foster som - till Thors stora förvåning - kan svinga hans magiska hammare Mjolnir, då hon blir The Mighty Thor. Tillsammans ger de sig ut på en skrämmande, kosmisk resa för att avslöja mysteriet med Gorr the God Butchers hämnd och stoppa honom innan det är för sent.

bottom of page