Vi använder cookies Läs mer
Iggesunds Folkets Hus | Centralgatan 3, 825 30 Iggesund | Tel: 0650 - 221 05 |

Fax: 0650 - 218 95 |
Programinfo: 0650 - 200 87 | post@folkan.com | Besök vår Facebook!

Kommande filmer Folkan Iggesund

Biografen med den senaste tekniken! Digital projektor med 3D och förbättrat Dolby 5.1-ljud. 

Entré 80:-, filmer som är längre än 2 tim 100:-. Vid 3D-visning tillkommer 20:- (ej på matiné)

Nu under SOMMARBIO:n så är alla långfilmer 100:- och matinéfilmer 80:-

Dunkirk

Onsdag 19 juli, 19.00
Söndag 23 juli, 19.00
 

Filminformation
DUNKIRK är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget.

I rollerna:
Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Aneurin Barnard, Jack Lowden, Fionn Whitehead, Harry Styles, Cillian Murphy, James D'Arcy

Regi - Christopher Nolan
Speltid - 1 tim 47 min
Genre - Drama, Action, Verklighetsbaserad, Krigsfilm
Åldersgräns - Från 15 år
Originaltitel - Dunkirk
Pris - 100 kronor

Baby Driver

Onsdag 26 juli, 19.00
Söndag 30 juli, 19.00
 

Filminformation
En begåvad flyktbilsförare (Ansel Elgort) tar musiken till hjälp för att bli bäst på det han gör. När han en dag möter kvinnan i hans drömmar (Lily James) ser Baby en chans till en sista flykt, denna gång från sitt liv som kriminell. Men ledaren för ett brottssyndikat (Kevin Spacey) har andra planer för Baby och snart tvingas han, med livet, kärleken och friheten som insats, ta del i en stöt dömd att misslyckas.

I rollerna:
Ansel Elgort, Lily James, Jon Hamm, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Bernthal

Regi - Edgar Wright
Speltid - 1 tim 53 min
Genre - Action, Thriller, Crime
Åldersgräns - Från 15 år
Originaltitel - Baby Driver
Pris - 100 kronor

Bigfoot Junior

Matiné

Söndag 30 juli, 15.00
 

Filminformation
Den 13-årige ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA. När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasi. Men HairCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe...

I rollerna:
Svenska röster: Jan Johansen, Jamil Drissi, Linus Wahlgren, Cecilia Wrangel, Claes Ljungmark, Fredrik Hallgren, Lizette Pålsson, Mattias Knave, Sanjin Kljucanin

Regi - Ben Stassen
Speltid - 1 tim 33 min
Genre - Animerad familjefilm
Åldersgräns - Från 7 år
Originaltitel - Bigfoot Junior
Pris - 80 kronor

Valerian And The City Of Thousand Planets

Onsdag 2 augusti, 19.00
Söndag 6 augusti, 19.00
 

Filminformation
VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS är den nya, visuellt spektakulära äventyrsfilmen från Luc Besson - den legendariska regissören av Léon, Det femte elementet och Lucy - baserad på de banbrytande seriealbumen "Linda och Valentin" som inspirerade en generation av författare, filmmakare och andra kreatörer. Under det 28:e århundradet, bildar Valerian (Dane DeHaan) och Laureline (Cara Delevingne) ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger sig de två ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha - en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad, och Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid.

I rollerna:
Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Clive Owen, Rihanna, John Goodman, Herbie Hancock, Rutger Hauer

Regi - Luc Besson
Speltid - 1 tim 16 min
Genre - Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns - Ej angivet
Originaltitel - Valerian and the City of a Thousand Planets
Pris - 100 kronor

Annabelle 2: Creation

Onsdag 9 augusti, 19.00
Söndag 13 augusti, 19.00
 

Filminformation
Annabelle är tillbaka! Flera år efter den tragiska döden av deras lilla flicka, öppnar en dockmakare och hans fru upp sitt hem för en nunna och ett par flickor från ett barnhem. Men snart blir de måltavlan för dockmakarens besatta skapelse, Annabelle.

I rollerna:
Miranda Otto, Stephanie Sigman, Anthony LaPaglia

Regi - David F. Sandberg
Speltid - 1 tim 49 min
Genre - Skräck
Åldersgräns - Från 15 år
Originaltitel - Annabelle 2: Creation
Pris - 100 kronor

The Emoji Movie

Matiné

Söndag 13 augusti, 15.00
 

Filminformation
THE EMOJI MOVIE tar dig med till en hemlig värld, inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en pulserande storstad där alla dina favorit-emojis bor. I denna värld har alla invånare enbart ett ansiktsuttyck - alla utom Gene (T.J. Miller), en uttrycksfull emoji född utan filter och med förmågan att visa en rad olika känslor. Men Gene vill bara vara som alla andra. Tillsammans med vännerna Hi-5 (James Corden) och Jailbreak (Iliana Glazer) ger han sig ut på en app-täcktsfärd genom telefonens olika program på jakt efter koden som kan fixa honom. När en stor fara plötsligt uppenbarar sig blir det upp till de tre vännerna att försöka rädda hela telefonen innan den raderas för alltid.

I rollerna:
Regi - Tony Leonidis
Speltid - 0 min
Genre - Animerad familjefilm
Åldersgräns - Ej angivet
Originaltitel - The Emoji Movie
Pris - 80 kronor

The Dark Tower

Onsdag 16 augusti, 19.00
Söndag 23 augusti, 19.00
 

Filminformation
Stephen Kings böcker om det mörka tornet har äntligen hittat till den vita duken. Den siste revolvermannen, Roland Deschain (Idris Elba), är fast i en evig kamp mot Walter O'Dim, även känd som mannen i svart (Matthew McConaughey). Roland är fast besluten att stoppa honom från att ta över det mörka tornet. Med världarnas öde på spel kommer gott och ont att drabba samman i den slutgiltiga striden, där enbart Roland står emellan mannen i svart och universums överlevnad.

I rollerna:
Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Abbey Lee, Jackie Earle Haley

Regi - Nikolaj Arcel
Speltid - 0 min
Genre - Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns - Ej angivet
Originaltitel - Dark Tower
Pris - 100 kronor

 
Gå till Mobilversion